Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Преко 350 наставника и наставница основних и средњих школа успешно завршило нови циклус обука

пре 4 месеци

У периоду од 08. фебруара до 25. марта Фондација Петља је организовала две онлајн обуке за наставну тему Програмирање за наставнике основних и средњих школа.

Фондација Петља је успешно организовала две онлајн обуке за наставну тему Програмирање за наставнике и наставнице основних школа у оквиру предмета Информатика и рачунарство и за наставнике и наставнице гимназија у оквиру предмета Рачунарство и информатика.   

 

Обуке су биле реализоване у форми онлајн курсева који је сваки полазник односно полазница могао/могла да пролази својим темпом уз подршку ментора. 

 

Циљ свих обука које Фондација Петља организује је пружање подршке у држању наставе, те су се оба програма обуке фокусирала на специфичне потребе наставника и наставница у основној школи, односно у гимназији.  

 

Обе обуке су имале статус програма од јавног интереса у складу са решењем министра просвете и биле су потпуно бесплатне.   

 

Ове обуке Фондација Петља је организовала у оквиру пројекта „Изградња кључних рачунарских компетенција – ка радној снази будућности“, који спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у партнерству са Министарством просвете, а уз подршку Владе Републике Србије.  

Погледај још и ...

Види све вести