расПЕТЉАвање

РасПЕТЉАвање је Петљин зимски програм за учење програмирања. Намењен је свима који желе да открију шта се све програмирањем може и свима који желе да надограде своје знање, посебно у сфери алгоритамског програмирања. У току трајања програма, наши полазници и полазнице прате онлајн предавања, раде задатке и имају менторску подршку. Програму можеш да се придружиш у сваком тренутку. Током зиме, док предавања трају, на овој страници ћеш моћи да пронађеш дугме за пријаву. Остатком године, омогућен ти је приступ свим материјалима који настају током расПЕТЉАвања, и тада програм можеш да пратиш својим темпом.


Кликом на сличице испод, отвориће ти се по једна страница за сваки циклус расПЕТЉАвања. А на њој ћеш пронаћи поменуте материјале. Распетљај се с нама! Материјали којима можеш да приступиш су: интерактивни курсеви, видео снимци предавања и задаци за вежбу.


РасПЕТЉАвање је бесплатан онлајн програм подршке учењу програмирања који Фондација Петља реализује у склопу пројекта „Изградња кључних рачунарских компетенција – ка радној снази будућности“, који спроводи Програм Уједињених нација за развој у партнерству са Министарством просвете, а уз подршку Владе Републике Србије.