rasPETLjAvanje

RasPETLjAvanje je Petljin zimski program za učenje programiranja. Namenjen je svima koji žele da otkriju šta se sve programiranjem može i svima koji žele da nadograde svoje znanje, posebno u sferi algoritamskog programiranja. U toku trajanja programa, naši polaznici i polaznice prate onlajn predavanja, rade zadatke i imaju mentorsku podršku. Programu možeš da se pridružiš u svakom trenutku. Tokom zime, dok predavanja traju, na ovoj stranici ćeš moći da pronađeš dugme za prijavu. Ostatkom godine, omogućen ti je pristup svim materijalima koji nastaju tokom rasPETLjAvanja, i tada program možeš da pratiš svojim tempom.


Klikom na sličice ispod, otvoriće ti se po jedna stranica za svaki ciklus rasPETLjAvanja. A na njoj ćeš pronaći pomenute materijale. Raspetljaj se s nama! Materijali kojima možeš da pristupiš su: interaktivni kursevi, video snimci predavanja i zadaci za vežbu.


RasPETLjAvanje je besplatan onlajn program podrške učenju programiranja koji Fondacija Petlja realizuje u sklopu projekta „Izgradnja ključnih računarskih kompetencija – ka radnoj snazi budućnosti“, koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, a uz podršku Vlade Republike Srbije.