Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Пилот обука у Рачунарској гимназији

пре 7 године

Фондација Петља је у сарадњи са Рачунарском гимназијом организовала пилот обуку за наставнике информатике у основним школама.

Фондација Петља је у сарадњи са Рачунарском гимназијом у Београду у суботу, 30. септембра, организовала пилот обуку за наставнике информатике и рачунарства у основним школама у оквиру обуке "Настава програмирања у петом и шестом разреду."

Викенд пре него што ће почети обуке широм земље, у просторијама Рачунарске гимназије је организована пилот обука којој су присуствовали наставници информатике у основним школама из Београда како би тренери добили повратну информацију о квалитету садржаја од самих наставника. Обуци је присуствовало преко 40 наставника, а повратне информације које су тренери добили кроз обуку и размену мишљења ће свакако унапредити квалитет предстојећих обука.

Програм "Настава програмирања у петом и шестом разреду" је подржан од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја и има статус програма од јавног интереса. Током октобра и новембра обуке ће се изводити у 30 мање развијених општина на територији Републике Србије у сарадњи са Microsoft-ом кроз Philanthropies иницијативу која има за циљ оснаживање капацитета наставника за комјутерске науке.

Погледај још и ...

Види све вести