Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Обука наставника технике и технологије за примену микробита у осмом разреду

пре 4 године

Фондација Петља организује онлајн обуку за наставнике технике и технологије који предају у осмом разреду за примену микробита у настави.

Обука наставника технике и технологије за примену микробита у осмом разреду се реализује у склопу пројекта „Школе за 21. век“ који спроводи British Council у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, а финансира влада Велике Британије.

 

Позивамо све заинтересоване наставнике који предају технику и технологију у осмом разреду основне школе да се пријаве на бесплатну онлајн обуку која ће бити реализована путем портала petlja.org. Пријаве су отворене до суботе, 20. марта до 18.00 часова, а пријавни формулар се налази на следећем линку:  https://petlja.org/prijavamb

 

„Обука наставника технике и технологије за управљање електромеханичким моделима помоћу микробит уређаја у осмом разреду основног образовања и васпитања“ има статус програма од јавног интереса у складу са решењем Министарства просвете, науке и технолошког развоја број 610-00-00157/2021-07. Обука за наставнике технике и технологије је акредитована на 16 сати.

 

Обука је акредитована у трајању од 16 сати, а биће отворена за све наставнике у периоду од 22. марта до 5. априла  како би сви наставници могли својим темпом да пролазе кроз обуку.

 

Циљ обуке је постизање виших нивоа дигиталних компетенција наставника у домену реализације наставних тема Техника и дигитална писменост и Конструктивно моделовање применом микробит уређаја кроз креирање дигиталних садржаја и рачунарских програма за решавање различитих проблема у друштву које се развојем дигиталних технологија брзо мења.

Погледај још и ...

Види све вести