Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Обука наставника информатике за примену микробита у пројектној настави

пре 4 године

Фондација Петља организује онлајн обуку за наставнике информатике за примену микробита у пројектној настави.

Обука наставика информатике за примену микробита у пројектној настави се реализује у склопу пројекта „Школе за 21. век“ који спроводи British Council  у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, а финансира влада Велике Британије. 

 

Позивамо све заинтересоване наставнике који предају информатику и рачунарство у седмом и осмом разреду основне школе да се пријаве на бесплатну онлајн обуку која ће бити реализована путем портала petlja.org. Пријаве су отворене до петка, 21. августа до 17.00 часова, а пријавни формулар се налази на следећем линку: https://petlja.org/prijavamb

 

„Обука наставника информатике и рачунарства за примену уређаја микробит у оквиру теме Пројектни задатак у 7. и 8. разреду“ има статус програма од јавног интереса у складу са решењем Министарства просвете, науке и технолошког развоја број 610-00-00269/2019-07. 

 

Обука је акредитована у трајању од 16 сати, а биће отворена за све наставнике у периоду од 24. августа до 30. септембра  како би сви наставници могли својим темпом да пролазе кроз обуку. 

 

Циљ обуке је достизање виших нивоа дигиталних компетенција наставника у домену реализације наставне теме пројектни задатак применом Микробит уређаја, креирања дигиталних садржаја и рачунарских програма за решавање различитих проблема у друштву које се развојем дигиталних технологија брзо мења.

Погледај још и ...

Види све вести