Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Обука наставника информатике за примену микробита у петом разреду

пре 4 године

Фондација Петља организује онлајн обуку за наставнике информатике који предају у петом разреду за примену микробита у настави.

Обука наставника информатике за примену микробита у&нбсп;петом разреду се реализује у склопу пројекта „Школе за 21. век“ који спроводи British Council у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, а финансира влада Велике Британије.

 

Позивамо све заинтересоване наставнике који предају информатику и рачунарство у петом разреду основне школе да се пријаве на бесплатну онлајн обуку која ће бити реализована путем портала petlja.org. Пријаве су отворене до недеље, 28. фебруара до 18.00 часова, а пријавни формулар се налази на следећем линку:  https://petlja.org/prijavamb

 

„Обука наставника информатике и рачунарства за примену уређаја Микробит у оквиру наставне теме Рачунарство у петом разреду основног образовања и васпитања“ има статус програма од јавног интереса у складу са решењем Министарства просвете, науке и технолошког развоја број 610-00-00075/2021-07. Обука је акредитована у трајању од 19 сати, а биће отворена за све наставнике у периоду од 02. марта до 26. марта како би сви наставници могли својим темпом да пролазе кроз обуку.

 

Циљ обуке је достизање виших нивоа дигиталних компетенција наставника у домену реализације наставне теме Рачунарство, применом микробит уређаја, креирања дигиталних садржаја и рачунарских програма за решавање различитих проблема у друштву,  које се због развоја дигиталних технологија брзо мења.

Погледај још и ...

Види све вести