Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Обавештење за наставнике који су се пријавили за програм стручног усавршавања “Настава програмирања у петом и шестом разреду”

пре 7 године

Молимо све наставнике који су се пријавили за програм стручног усавршавања “Настава програмирања у петом и шестом разреду” да региструју кориснички налог на порталу Petlja.org

Молимо све наставнике који су се пријавили за програм стручног усавршавања “Настава програмирања у петом и шестом разреду” да региструју кориснички налог на порталу Petlja.org
 

 

Након тога је потребно нам са исте е-маил адресе која је коришћена при регистрацији пошаљете поруку да сте успешно креирали кориснички налог. Поруку шаљете на е-маил адресу katarina.andjelkovic@petlja.org  и у њој треба да наведете своје име и презиме, назив школе у којој држите наставу и назив општине. Подсећамо и наставнике који су се пријавили за обуку а већ имају отворене налоге на Petlja.org да нам такође пошаљу ову емаил поруку.

 

Ово вас молимо да бисмо ефикасније искористили време у току обуке, јер се показало да доста времена на почетку обуке може да се потроши на то да сви региструју своје корисничке налоге, а што свако може да уради пре доласка на обуку.

 

У оквиру програма стручног усавршавања “Настава програмирања у петом и шестом разреду” прошлог викенда одржане су прве обуке у 5 од планираних 30 општина. Обукама у Алексинцу, Белој Паланци, Врању, Љигу и Сремској Митровици је присуствовало преко 100 наставника. Наредног викенда, 14. и 15. октобра, први дан обука ће бити одржан у нових 11 општина. 

  <п> Програм стручног усавршавања „Настава програмирања у петом и шестом разреду“ је подржан од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја и има статус програма од јавног интереса. Реализацију обуке за првих 30 група наставника омогућила је компанија Microsoft кроз Philanthropies иницијативу која има за циљ оснаживање капацитета наставника за рачунарске науке, а пројекат заједно реализују Фондација Петља и Фондација Докукино.

 

 

 

Погледај још и ...

Види све вести