Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Poziv nastavnicima gimnazije na obuku za nastavnu temu Programiranje u okviru predmeta Računarstvo i informatika

pre 5 meseci

Pozivamo sve zainteresovane nastavnike i nastavnice koji predaju Računarstvo i informatiku u gimnazijama da se prijave za novi ciklus obuka.

Cilj programa obuke je da nastavnicima i nastavnicama pruži podršku u držanju nastave iz nastavne teme Programiranje, u okviru predmeta Računarstvo i informatika. Poseban fokus biće stavljen na koncepte stilizovanja i kreiranja statične veb strane, obrade podataka unetih preko formulara i baza podataka i njihovoj ulozi u savremenim informacionim sistemima.  

Obuka će biti realizovana onlajn, u vidu kursa koji svaki polaznik i polaznica prolazi svojim tempom uz podršku mentora.

 

Svi zainteresovani nastavnici i nastavnice na obuku mogu da se prijave putem ovog linka. Da bi se pristupilo prijavnom formularu, potrebno je ulogovati se svojim nalogom na portal Petlja.org. Prijave su otvorene do četvrtka, 08.02.2024. do 17:00 časova.

 

Ova obuka ima status programa od javnog interesa u skladu sa rešenjem ministra prosvete broj 611-00-02479/2023-03 i potpuno je besplatna. Obuka je akreditovana na 16 bodova stručnog usavršavanja i biće otvorena tokom tri nedelje u periodu od ponedeljka 12.02. do utorka 05.03.2024. godine.  

Po zatvaranju prijava svi prijavljeni nastavnici i nastavnice dobiće mejl sa svim potrebnim informacijama. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na: nastavnik@mg.petlja.org.

 

Ovu obuku Fondacija Petlja organizuje u okviru projekta „Izgradnja ključnih računarskih kompetencija – ka radnoj snazi budućnosti“, koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, uz podršku Vlade Republike Srbije.