Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Fondaciji Petlja uručeno priznanje PC Pressa

pre 7 godine

U sredu, 07. februara Fondaciji Petlja je uručeno priznanje časopisa PC Press za najbolji srpski portal u kategoriji Obrazovanje i kultura za 2017. godinu.

U sredu, 07. februara u Svečanoj sali Skupštine Grada Beograda Fondaciji Petlja je uručeno priznanje časopisa PC Press za najbolji srpski portal u kategoriji Obrazovanje i kultura za 2017. godinu. Nagradu je ispred Fondacije Petlja primio direktor Nebojša Vasiljević.

 

Dodelu priznanja „Top 50 najboljih onlajn stvari“  časopis PC Press je organizovano po 21. put u Svečanoj sali Skupštine Grada Beograda. Priznanje ovog prestižnog časopisa dobijaju domaći sajtovi, nastupi na društvenim mrežama i mobilne aplikacije koje su svojim radom obeležile godinu za nama.

Priznanje se dodeljuje u sledećim kategorijama: Vesti i mediji, Poslovni i društveni servisi, Emarket, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i (Avan)turizam, Društvene mreže, Digital life, Mobilne aplikacije i Specijalne nagrade.

Portal petlja.org je proglašen za pobednika u kategoriji Obrazovanje i kultura. U ovoj kategoriji su bili i Galerija Matice Srpske, Jugoslovenska kinoteka, Praistorija i Svet nauke.