Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Poziv nastavnicima osnovne škole na obuku za nastavnu temu Programiranje u okviru predmeta Informatika i računarstvo

pre 2 meseci

Pozivamo sve zainteresovane nastavnike i nastavnice koji predaju Informatiku i računarstvo u osnovnim školama da se prijave za novi ciklus obuka.

Cilj programa obuke je da nastavnicima i nastavnicama pruži podršku u držanju nastave iz nastavne teme Programiranje, u okviru predmeta Informatika i računarstvo. Poseban fokus biće stavljen na koncepte programskog jezika Pajton i njegove biblioteke Pajgejm, jednostavnoj analizi podataka u Džupiter programskom okruženju i grafičkom predstavljanju podataka.  

 

Obuka će biti realizovana onlajn, u vidu kursa koji svaki polaznik i polaznica prolazi svojim tempom uz podršku mentora.

 

Svi zainteresovani nastavnici i nastavnice na obuku mogu da se prijave putem ovog linka.

 

 Da bi se pristupilo prijavnom formularu, potrebno je ulogovati se svojim nalogom na portal Petlja.org. Prijave su otvorene do četvrtka, 07.03. do kraja dana.

 

Ova obuka ima status programa od javnog interesa u skladu sa rešenjem ministra prosvete broj 610-00-00049/2024-07 i potpuno je besplatna. Obuka je akreditovana na 16 bodova stručnog usavršavanja i biće otvorena tokom dve nedelje u periodu od ponedeljka 11.03. do ponedeljka 25.03.

 

Po zatvaranju prijava svi prijavljeni nastavnici i nastavnice dobiće mejl sa svim potrebnim informacijama. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na: nastavnik@mg.petlja.org.

 

Ovu obuku Fondacija Petlja organizuje u okviru projekta „Izgradnja ključnih računarskih kompetencija – ka radnoj snazi budućnosti“, koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, uz podršku Vlade Republike Srbije.