Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Završen je 16. Bubble Cup

pre 8 meseci

Krajem septembra održano je finale šesnaestog po redu Bubble Cup takmičenja za studente i srednjoškolce koje organizujemo uz podršku Razvojnog centra Majkrosofta u Srbiji.

Za sve ljubitelje rešavanja algoritamskih zadataka praćeno dobrim druženjem Bubble Cup takmičenje nije nepoznato. Za one koji možda do sada nisu imali prilike da čuju, Bubble Cup je timsko takmičenje u programiranju namenjeno srednjoškolcima i studentima uzrasta od 15 do 24 godine koje realizujemo uz podršku Razvojnoj centra Majkrosofta u Srbiji. Takmičenje je pokrenuto 2008. godine od strane grupe entuzijasta, ima za cilj da privuče talentovane programere iz cele zemlje i da promoviše vrednosti komunikacije, druženja i timskog rada. 

 

Finale ovogodišnjeg Bubble Cup 16 takmičenja održano je u subotu 23. septembra uživo u prostorijama Microsoft Development Center Serbia.

 

Ove godine se, u kategoriji za studente (Premier League), takmičilo osam timova, a prvo mesto je osvojila ekipa Infinity, dok je u kategoriji za srednjoškolce (Rising Stars) u konkurenciji od 9 timova prvo mesto odnela ekipa Old folder

 

Celu rang listu možete pronaći na sledećem linku: https://bubblecup.org/